UniBarge

Oplossingen
Wij denken in oplossingen

Met een moderne vloot binnenvaarttankers biedt UniBarge klanten een veelomvattende dienstverlening voor het transport van minerale olieproducten, fuel, chemicaliën en gas.

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening. Naast vanzelfsprekende wettelijke eisen vinden wij het onze maatschappelijke plicht proactief bij te dragen aan duurzaamheid.

Veiligheid
Veiligheid

Alle veiligheidssystemen aan boord van onze schepen voldoen aan de strengste eisen en worden voortdurend gecheckt. Regelmatige trainingen vormen een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine van al onze varende collega’s.

Oplossingen
Moderne vloot binnenvaarttankers
Duurzaamheid
Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening
Veiligheid
Onze schepen voldoen aan de strengste eisen
previous arrow
next arrow

Veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit staan voorop

SHEQ | License to operate

In alles wat wij doen staan veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit (SHEQ – Safety, Health, Environment, Quality) voorop. Als onze klant wilt u daarop kunnen rekenen. SHEQ is ook een verplichting aan onze omgeving en aan onze mensen. De hoge standaarden die wij onszelf hebben opgelegd, zien wij als ‘license to operate’. 24/7 hebben wij alle processen onder controle om u uitmuntende diensten te leveren.

Compleet kwaliteits-managementsysteem

Al onze binnenvaarttankers en activiteiten zijn opgenomen in een veelomvattend kwaliteitsmanagementsysteem. Daardoor is op ieder moment de hoogste kwaliteit gewaarborgd. Elke handeling aan boord is herleidbaar en verifieerbaar, met ISO 45001 als extra waarborg voor de gezondheid en veiligheid van onze bemanningen.

Al onze certificeringen op een rij:

Duurzaamheid

Net als onze klanten werken wij hard aan verdere verduurzaming van onze bedrijfsprocessen. Wij vinden het onze maatschappelijke plicht om meer te doen dan wat de wet ons voorschrijft, door proactief bij te dragen aan vergroening en het behoud van onze aarde.

Veiligheid en zero incidents

Veiligheid is één van onze belangrijkste speerpunten. Zero Incidents is het doel. Met duidelijke processen en goede instructies zorgen we bij UniBarge voor een veilige werkomgeving voor onze collega’s en voor de mensen waar zij mee samenwerken. Wij garanderen dat transport voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en aan de strenge normen en eisen die onze sector stelt en die wij aan onszelf stellen.

De veiligheidssystemen aan boord zijn compliant; alle veiligheidsaspecten zijn geprotocolleerd en worden doorlopend gecheckt. Regelmatige training is een vast onderdeel van de dagelijkse routine van al onze varende medewerkers.

Onze focus op veiligheid gaat verder dan onze eigen business. UniBarge is mede-oprichter van het Platform Zero Incidents. Dit platform heeft als doel om samen met branchegenoten continu te werken aan veiligheid en verbeteringen op dit gebied in onze sector. Veiligheid mag immers nooit een concurrentiefactor zijn.  

Blijf op de hoogte