UniBarge

Oplossingen
Wij denken in oplossingen

Met een moderne vloot binnenvaarttankers biedt UniBarge klanten een veelomvattende dienstverlening voor het transport van minerale olieproducten, fuel, chemicaliën en gas.

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening. Naast vanzelfsprekende wettelijke eisen vinden wij het onze maatschappelijke plicht proactief bij te dragen aan duurzaamheid.

Veiligheid
Veiligheid

Alle veiligheidssystemen aan boord van onze schepen voldoen aan de strengste eisen en worden voortdurend gecheckt. Regelmatige trainingen vormen een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine van al onze varende collega’s.

Oplossingen
Moderne vloot binnenvaarttankers
Duurzaamheid
Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening
Veiligheid
Onze schepen voldoen aan de strengste eisen
previous arrow
next arrow

Visie

Als een cruciale schakel in de grote West-Europese leveringsketens heeft de binnenvaart van oudsher een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse economie.

Wij begrijpen dat leveringszekerheid van vitaal belang is voor producenten, leveranciers en afnemers. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het vervoer van diverse ongevaarlijk en gevaarlijke vloeibare producten en staan de wensen en eisen van onze klanten altijd voorop. Hierdoor lopen we bij UniBarge voorop op het gebied van prestatie, kwaliteit en innovatie en verliezen we duurzaamheid nooit uit het oog.

Missie

UniBarge is bij het vervoer en bunkeren van verscheidene minerale olieproducten, fuel, chemicaliën en gasproducten, dé schakel die de samenwerking tussen haar partners – ondernemers in de tankvaart en major players en independents in de oliemarkt en de petrochemische industrie – optimaal laat verlopen.

Door voortdurend voorop te lopen op het gebied van logistieke oplossingen, kwaliteit en veiligheid levert UniBarge een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van onze partners. Daarnaast vinden we het belangrijk om een leidende rol te hebben in het verbeteren van de positie en het duurzaamheidsimago van de tankvaart in zijn totaliteit.

Strategie

Om te blijven voldoen aan de voortdurend toenemende en veranderende behoeften van onze opdrachtgevers, streven we naar verdere groei om de nodige schaalgrootte te bereiken. Hierdoor kunnen wij stakeholders blijven binden en blijven we investeren in de kwaliteit van onze organisatie en dienstverlening.

UniBarge zet daarbij in op innovatieve oplossingen om de efficiëntie van de bedrijfsvoering te verbeteren en te voldoen aan alle duurzaamheidsdoelstellingen van partners en wetgeving.

Blijf op de hoogte