UniBarge

Oplossingen
Wij denken in oplossingen

Met een moderne vloot binnenvaarttankers biedt UniBarge klanten een veelomvattende dienstverlening voor het transport van minerale olieproducten, fuel, chemicaliën en gas.

Duurzaamheid
Duurzaamheid

Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening. Naast vanzelfsprekende wettelijke eisen vinden wij het onze maatschappelijke plicht proactief bij te dragen aan duurzaamheid.

Veiligheid
Veiligheid

Alle veiligheidssystemen aan boord van onze schepen voldoen aan de strengste eisen en worden voortdurend gecheckt. Regelmatige trainingen vormen een vanzelfsprekend onderdeel van de dagelijkse routine van al onze varende collega’s.

Oplossingen
Moderne vloot binnenvaarttankers
Duurzaamheid
Net als onze klanten werken wij hard aan verdere vergroening
Veiligheid
Onze schepen voldoen aan de strengste eisen
previous arrow
next arrow

Innovatief en toekomstgericht

UniBarge is een innovatieve, dynamische binnenvaartrederij met een bewezen trackrecord. Al bijna 20 jaar verzorgen wij 24/7 met passie het transport voor onze klanten. We hanteren daarbij altijd een persoonlijke, praktische en oplossingsgerichte benadering.

We vinden het belangrijk om altijd aan de vraag en behoeftes te voldoen om onze klanten volledig te ontzorgen. We investeren daarom continu in groei, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Wij kijken vooruit, spelen in op toekomstige ontwikkelingen en streven ernaar altijd meer te doen dan de wetgeving vereist. Hierbij verliezen we voortdurende innovatie niet uit het oog en blijven we in ontwikkeling. Zo maken we impact.

Altijd professioneel, op het water en aan de wal

Onze deskundige kapiteins en bemanningen zijn 24/7 ons visitekaartje op het water. Zij verzorgen met hun collega’s aan de wal al bijna 20 jaar efficiënt, flexibel, betrouwbaar en duurzaam transport over het water. Onze mensen zijn betrokken, hebben de juiste opleiding en krijgen met regelmaat gedegen additionele training. Onze ervaren en deskundige crew op het water krijgt maximale ondersteuning van de collega’s van ons dynamische kantoorteam.

Bij veranderingen zijn we steeds in staat om snel te schakelen. Uw vraag staat hierbij altijd centraal. Aansturing van al onze transportprocessen en de bijbehorende afwikkelingen verzorgen we vanuit onze eigen kantoren in Nederland en Zwitserland.

Onze oplossingsgerichte mindset is voor onze klanten cruciaal, daarbij maken onze mensen het verschil!

Diverse partnerschappen en samenwerkingen zorgen al jarenlang voor een continue bedrijfsgroei. We hebben in Europa onze naam inmiddels stevig verankerd. Met onze partners bouwen we onder andere verder aan duurzame oplossingen voor de binnenvaart zoals Europa’s eerste dual-fuel groene methanol bunkerschip.

Partners

Diverse partnerschappen en samenwerkingen zorgen al jarenlang voor een continue bedrijfsgroei. We hebben in Europa onze naam inmiddels stevig verankerd. Met onze partners bouwen we onder andere verder aan duurzame oplossingen voor de binnenvaart zoals Europa’s eerste dual-fuel groene methanol bunkerschip.

UniBarge kantoren

UniBarge heeft eigen kantoren in Nederland en Zwitserland. Zij werken samen om onze klanten 24/7 te ondersteunen en bedienen in de FARAG-havens, het Noordwest-Duitse kanalengebied en op de Rijn/Moezel/Donau tot in Zwitserland.

Vanuit ons moderne en prachtig gelegen kantoor aan de Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht verzorgen we de bevrachting van onze binnenvaartschepen. Onze collega’s plannen hier de dagelijkse transporten met speciale aandacht voor veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit (SHEQ). 

Onze medewerkers in het kantoor in Baar handelen personeelszaken af, doen crew en shipping management en bieden aan onze schepen ondersteuning op het gebied van SHEQ (Security, Health, Environment, Quality).

Blijf op de hoogte